Yeni Yorum Gönder 
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
28-11-2011, 01:40 AM
Yorum: #1
BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
arkadaşlar merhaba foruma yenı katıldım, ben bb 9900 almayı dusunuyorum Smile yalnız bırcok kişiden, sürüm sıkıntısı kitlenme, donma, açılmama, yavaşlama gibi şeyler duyuyorum, siz bana tavsıye eder misiniz ? ben bu telefonu bbm için alıyorum fakat şoyle de bır durum var ki, 9700 alıyım dıyorum 1000 tl, işlemcı hızı vs düşük pişman olur muyum diye düşünmeden edemiyorum. 9780 alıyım dıyorum 1.300 tl herşey tamam da, 1.300 buna verene kadar 200 daha verırım 1.500 e 9900 alırım dıyorum, bıraz kararsız durumdayım, üniversite okuyorum, kızlara fln sordugumda genelde, "yaaaaaaaa 9900 mı alıcaksın çok güzel yaaaa e arada bizde kullanırız dimiiii" şeklinde tepkiler alıyorum Big Grin (kendileri 9780 kullanıcıları) biraz havasının diğerlerine gore fazla oldugunu dusunuyorum. aradakı fark 200 tl Smile

sizin bana onerebılecegınız ne var ? 9900 alsam pısman olur muyum ? arada 500 tl fark var, yada 9700 rahat rahat ısını gorur der misiniz ? Smile
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
28-11-2011, 01:18 PM
Yorum: #2
RE: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
Al bence ben çok memnunum. Tek sorunu pil süresi. 3G açıkken şarj max. 8 saat gidiyor. Onun dışında donma falan yaşamadım daha. Gerçi ben 1800 liraya almıştımda sen 1500e bulduysan kaçırma Big Grin
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
01-12-2011, 02:09 AM
Yorum: #3
Cvp: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
Dediğin gibi 9700 a o kadar vereceğine 9900 al daha mantıklı hem de yeni bir model ömrü de uzun olur.Donanımsal olarak bi arızası yoksa(KVK'dan almak daha güvenli)diğer türlü dedikleri gibi bi sorun çıkarmaz emin ol şarjı da EDGE modunda kullanırsan 1.5 gün gidiyor bbm,twitter,sık sms göndermeme rağmen.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
16-12-2011, 11:21 PM (Bu konu en son: 16-12-2011 Tarihinde, Saat: 11:22 PM düzenlenmiştir. Düzenleyen: mrtbrck.)
Yorum: #4
RE: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
ustunden baya zaman gecmıs ama kesınlıkle tavsıye ederım gercekten bazen kılıt olarak donmaları dısındakı o da cok az oluyor bı problem yok
bu arada ben turkcellden gece gıdıp o gun bısıler oldu sabah sordum 1.700 du aksam gıttım almaya 1.619 dedı Big Grin aldım. sarj makınan cebınde gezıceksın ben artık alıstım cebımde sarjssız cıktıgım gunu hatırlamıyorum aldıgımdan berı
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-12-2011, 04:31 PM
Yorum: #5
RE: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
Ben çok memnunum almanı şiddetle tavsiye ederim 1500 tl ye biraz sıkıntılı olabilir yalnız 2 gün önce ben 1750 ye aldım
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
09-02-2012, 11:29 PM
Yorum: #6
Cvp: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
Valla bende vodafone'dan 24 ay tahaüttlü almayı düsünüyorum ama gercekten sıkıntıları oldugunu duydum. Vodafonun bıs sıstemını elestiren cok kişi gördüm burda. ne yapıcam bilmiyorum. kafam cok dagıldı.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
11-02-2012, 02:34 PM
Yorum: #7
Cvp: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
Arkadaşlar bb 9900 almak isteyenlere duyrulur.

KVK Garantili, 4 Aylık, çiziksiz, problemsiz, full kutulu ve faturalı telefonumu 1450 TL'ye satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar lütfen irtibat kursun.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
11-02-2012, 07:44 PM
Yorum: #8
RE: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
hiç düşünme 9900 al derim ben iki aydır kullanıyorum tek sorunum şarj oldu oda sabahtan akaşama kadar atıyor Wink




HAKAN ERMİŞ
BBM:282D0A9B
MSN:hakan@madem.com.tr
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
14-02-2012, 12:29 AM
Yorum: #9
RE: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
hiç düşünme 9900 en iyisi tek sıkıntı oda bb kaynaklanıo uygulamaları cok dandik
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
15-02-2012, 12:22 PM
Yorum: #10
RE: BB 9900 almayı düşünüyorum yorumlarınız ?
Bir appstore gibi mağazası yok belki fakat BlackBerry'den vazgeçmek çok güç, askere gitmeden önce iPhone 3Gs ve BlackBerry 9700 kullanıyordum, dönüşte iPhone 4 aldım ama aklımın bir köşesinde BlackBerry vardı ve geçen hafta 9900 aldım kullanımı gayet rahat, görünümünü tarif etmeye gerek de yok sanırım, çok uygulama isterim dersen tavsiye edemem, ama gereken hemen herşey var diyebilirim...

BlackBerry Bold 9900 (Vodafone)|Samsung Galaxy SIII (Turkcell)

DSGNRY™since 2003
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
Yeni Yorum Gönder 



Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi