Yeni Yorum Gönder 
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
19.10.2012, 16:36
Yorum: #11
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
(19.10.2012 16:21)Lost Passenger Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayın.İnternet apn ve wap apn lerinizi kapattırıcaksınız.Kapattırdığınız takdirde sadece bis paketinizi kullanırsınız sürpriz bir fatura ( yada kontorlu ise tl düşmesi ) yaşamazsınız.

Aynen dediğiniz gibi ilettim vodafone live denilen bisey kapsamındaymıs bu dedikleriniz sanırım onu kapattılar. Bis açıldı tekrardan çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19.10.2012, 16:52
Yorum: #12
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Rica ederim. Özel mesaj atmıştım size buradan mesajınızı kontrol ederseniz oradan dönüş yapabilirsiniz bana.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
26.10.2012, 16:36
Yorum: #13
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
746'yı kurarken aynı sorun bende de var. Şuan Bold 9900 cihazımda 714 var. Fakat bunu kuramıyorum. Bis paketimde var sınırsız. Hem windos 7de hem de vistada denedim olmuyor.
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
29.10.2012, 00:49
Yorum: #14
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Aynı problem bendede mevcut arkadaslar yeni konu açmadan burdan devam etmek daha doğru olur düşüncesindeyim.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
01.11.2012, 01:07
Yorum: #15
RE: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Ben cozdum kardesim. 7.1.0.714'ten 7.1.0.694'e versiyonumu dusurdum desktop manager ile. Daha sonra da apploader ile 7.1.0.746'yi kurdum ve oldu.
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
Yeni Yorum Gönder 



Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi