Yeni Yorum Gönder 
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
18-10-2012, 04:07 PM
Yorum: #1
9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Merhaba arkadaşlar,
2 gün önce yeni bir blackberry 9900 aldım. Aranıza da yeni katıldım.. Fazla uzatmadan sorunuma dönmek istiyorum. Bilgisayarım da Desktop Software 7.1 kurulu Blackberry sitesinden vodafone turkiye icin verilen surumu indirdim onuda kurdum. Kısaca adım adım yapılması gerekenleri yaptım. Fakat apploader da sadece telefonumda yuklu olan 3rd party programlar gorunuyor bilgisayarıma kurmus oldugum os 7.1 i gormuyor
<a href="http://tinypic.com?ref=2vabn8h" target="_blank"><img src="http://i45.tinypic.com/2vabn8h.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

Hertürlü şeyi denedim blackberryle ilgili herseyi sildim restart attım tekrar kurdum restart attım internette gözüme çarpan herşeyi denememe rağmen sonuç hep ekran goruntusunde ki gibi. Açıkcası cihazı wipe etmeye de korkuyorum .

Not : Güncelleme yapmak istememin sebebi internete baglıyken bir anda internetim yokmus gibi hic bir uygulama calısmıyo wifi hatası alıyorum (facebook ve twitter da ) whatsapp da online olamıyorum (attığım mesajlar kum saatinde kalıyor.) batarya çıkar tak yaptığımda sorun duzeliyor. Ama zırt pırt reboot etmekte canımı sıkmaya başladı.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
18-10-2012, 05:56 PM
Yorum: #2
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Başka bir bilgisayarda deneyiniz güncellemeyi.Sorununuz güncelleme yapsanız da düzelmeyebilir çünkü uygulamalar wi-fi ile tamamen sağlıklı kullanılmıyor.Tamamen rahatça kullanabilmeniz için bis paketi almanız gerekmektedir.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
18-10-2012, 09:50 PM
Yorum: #3
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
(18-10-2012 05:56 PM)Lost Passenger Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayın.Başka bir bilgisayarda deneyiniz güncellemeyi.Sorununuz güncelleme yapsanız da düzelmeyebilir çünkü uygulamalar wi-fi ile tamamen sağlıklı kullanılmıyor.Tamamen rahatça kullanabilmeniz için bis paketi almanız gerekmektedir.

Sağolun cevap için. Malesef ayın 1'ine kadar açtıramıyorum bis'i umarım bis açıldıktan sonra sorun ortadan kalkar.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
18-10-2012, 09:53 PM
Yorum: #4
RE: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Var olan paketiniz bitti de yenilenmesini bekliyosaniz arayin must hiz. su anki paketi aninda iptal edin diyin smdide yeni paket tanimlayin diyin
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-10-2012, 04:10 PM
Yorum: #5
Cvp: RE: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
(18-10-2012 09:53 PM)Lost Passenger Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayın.Var olan paketiniz bitti de yenilenmesini bekliyosaniz arayin must hiz. su anki paketi aninda iptal edin diyin smdide yeni paket tanimlayin diyin

Cepnet paketi kullanıyordum iptal ettirdim fakat ayın 1'ine kadar bis paketi açtıramayacağımı söylediler malesef. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-10-2012, 04:12 PM
Yorum: #6
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Hattınız ne ? Lüzumsuz insanlardan birisi söylemiş.Öyle birşey yok tamamen saçmasapan birine denk gelmişsiniz.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-10-2012, 04:47 PM
Yorum: #7
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
(19-10-2012 04:12 PM)Lost Passenger Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayın.Hattınız ne ? Lüzumsuz insanlardan birisi söylemiş.Öyle birşey yok tamamen saçmasapan birine denk gelmişsiniz.

Vodafone. Daha önce cepnet kullanıyodum blackberry alınca kapattırdım bis actırmak icin aradım ve soledikleri sey aynen yukarda belirttigim gibi
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-10-2012, 05:08 PM
Yorum: #8
RE: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
Tekrar arayin boyle bir cevap verirlerse takim liderinizle gorusmek istiyorum diyin.Boyle bir sacmalik olamaz diyin.Istedigim zaman istedigim paketi kullanabilirim siz beceremiyorsaniz takim liderinizle gorusmek istiyorum diyin.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-10-2012, 05:19 PM
Yorum: #9
Cvp: RE: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
(19-10-2012 05:08 PM)Lost Passenger Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayın.Tekrar arayin boyle bir cevap verirlerse takim liderinizle gorusmek istiyorum diyin.Boyle bir sacmalik olamaz diyin.Istedigim zaman istedigim paketi kullanabilirim siz beceremiyorsaniz takim liderinizle gorusmek istiyorum diyin.

Aradım açtırdım şuanda fakat konuştuğum adam hiç birşeyden anlamıo BBM uzerinden girmeliniz internete diyo baska bisey demiyo. Ben daha bilgili biriyle gorusmek istiyorum diyorum bis dısında hic bir sekilde surpriz bir fatura ile karsılasmak istemiyorum diyorum BBM uzerinden girerseniz sorun olmaz diyo. Ne yapmam gerekiyo acaba simdi ?
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
19-10-2012, 05:21 PM
Yorum: #10
Cvp: 9900 Apploader sorunu (Ya da ben beceremiyorum)
İnternet apn ve wap apn lerinizi kapattırıcaksınız.Kapattırdığınız takdirde sadece bis paketinizi kullanırsınız sürpriz bir fatura ( yada kontorlu ise tl düşmesi ) yaşamazsınız.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
Yeni Yorum Gönder 



Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi